logo

The Hoxton, Amsterdam

Mijn schoonzusje werkt in  the Hoxton in Amsterdam. Een urban chic hotel midden op de Herengracht in Amsterdam op een steenworp afstand van het paleis op de Dam. Het leek mij al een tijdje heel gaaf om een shoot te doen in een kamer in the Hoxton. Geen probleem zei mijn schoonzusje. Mounssif heb ik ontmoet bij de fotoshoot voor de coiffure awards waar we de foto’s waarschijnlijk deze week van online mogen zetten. Anita is model bij promovision. Beide heb ik gevraagd om met mij mee te gaan naar Amsterdam om een paar waanzinnige platen te maken. En zo geschiede. Hieronder een kleine greep uit het resultaat van deze super leuke shoot.

Ronnie Jilderda Fotogtafie Ronnie Jilderda Fotogtafie Ronnie Jilderda Fotogtafie Ronnie Jilderda Fotogtafie

  • Share

Comments are closed.